Mie Moltke

Jeg er certificeret Parterapeut fra Sexologiskolen "Mercury Uniflow" på Islands brygge og blev færdig i maj 2013.

Jeg har i mange år interesseret mig for- og arbejdet med -  psykologiens verden, mand-kvinde forholdet og mystikken og udfordringer, der kan være i det. Det har altid været en stor del af mit liv og egen nysgerrighed.
Jeg har en stor tro på parforholdet og den udvikling der ligger i det. Jeg tror på, at hvis vi både åbner for hovedet, hjertet og kroppen kan vi nå en dialog, så vi kan møde os selv og vores partner i de udfordringer der ligger. Jeg tror på kærligheden, parforholet og familien, men jeg tror også på, at det er noget man er nødt til at arbejde med og øve sig i, som vi øver os i så mange andre ting, vi gerne vil lære.  

"Kommunikation" er et meget brugt ord - men ikke desto mindre tror jeg på det, som den mest ærlige vej til mødet mellem to mennesker - men jeg tror på en kommunikation gennem både hoved, hjerte og krop! 

 

Yderlgere uddannelser:
Folkeskolelærer, Zahles Seminarium 2011
Certificeret Danse Coach ( Enneagrammets udtryk i kroppen)
Proffessionel Dnaser og underviser
Udvikler af FeminineFlow ( kursus til kvinder)


Særlig interesse indenfor kroppens betydning for den personlige udvikling. Jeg tror på og interesserer mig for, hvordan vi kan udvikle os ved at få mere kontakt til kroppen og alt hvad der ligger der - og ikke kun hvad hovedet fortæller os. Jeg tror på koblinger mellem krop, psyke og sind - på psykologien, spiritualiteten og kropsligheden. 

 

Mie Moltke & Parterapi   •   Nørrebrogade 14B   •   2200 Kbh N.   •   Tlf: 2835 4181 (hverdage ml. 9 og 12)